Ouderraad - 4de Quiz Inschrijvingen Infobeurs

 
Kerstkaart 2017 5 weeks ago, 24/12/2016
 
directie en medewerkers van het Onze-Lieve-Vrouwcollege Zottegem
 

Kerst @ Bevegem 23/12/2016
Vrijdag 23 december … de laatste dag van het trimester. Eerst het rapport halen, dan tijd voor welverdiende vakantie, na een vermoeiende examenperiode. De leerlingenraad van campus Bevegem organiseerde een gezellige kerstmarkt ten voordele van de ‘sociale kas’. Maatschappelijk bewustzijn, ook dat is een pijler in ons opvoedingsproject: niet iedereen heeft het even breed in onze maatschappij … Dit was meteen ook het thema van de jaarlijkse kerstevocatie in zaal Retorica, een waardevol woord- en dansinitiatief waarin leerlingen onder begeleiding van hun leerkrachten het beste van zichzelf geven. Prettige feesten!
Cadettenploeg provinciaal kampioen basketbal! 24/11/2016
Lees meer...
Schitterend Basketbal! 05/11/2016
Ons schooljaar draait al een tijdje op volle toeren en zo ook de buitenschoolse sportactiviteiten! Na de veldloop en het loopevenement eind september puilde oktober uit van de schitterende basketbalwedstrijden. De jongens van de 2de graad wisten zich te plaatsen voor de 2de ronde van basketbal cadetten die zal doorgaan op woensdag 9/11/2016. De jongens van de 3de graad hebben feilloos de eerste 2 ronden doorstaan en plaatsten zich voor de 3de ronde. Deze zal doorgaan op woensdag 16/11/2016. De scholierenploeg bestaat niet enkel uit jongens van campus Bevegem. Samen met leeftijdsgenoten van campus Grotenberge (en zelfs eens met een jongere medeleerling) stootten ze door tot deze 3de ronde. Menig scheidsrechter was onder de indruk van hun mooie techniek en hun fair-play. Geniet van de beelden van de 2de ronde! We kijken uit naar het vervolg!


Labo hardware 24/10/2016
Systeemeenheid, processor, voeding, moederbord, RAM-geheugen,... In campus Bevegem kregen leerlingen van het derde jaar de gelegenheid om tijdens de lessen informatica (labo hardware) alle onderdelen van de computer te leren kennen, uit elkaar te halen en opnieuw te assembleren.