MNM Lipwall 2 weeks ago, 15/11/2015
Zondag op de speelplaats tijdens het eetfestijn...
 
 
Eetfestijn 2015 3 weeks ago, 13/11/2015
Bekijk de foto's...
Quizteam gooit hoge ogen 23/10/2015
Op vrijdag 23 oktober gingen de jongens van het quizteam van ons College de strijd aan met 27 andere teams op de quiz van MVC James. Na een avond vol weetjes en breinbrekers wist de ploeg samen met hun begeleider dhr. Raeman een onverhoopte tweede plaats uit de brand te slepen. De meisjes van ons quizteam wachtte een week later de moeilijke taak om zo mogelijk nog beter te doen op de quiz van de Velzeekse Gezinsbond. Zij lieten tot verbazing van de organisatoren echter al hun 23 concurrenten achter zich en gingen met de hoofdprijs aan de haal! Een dikke proficiat voor deze knalprestatie!
 
Dag van de ouder - donderdag 15 oktober 2015 15/10/2015
Mountainbiketocht Collegeteam woensdag 14 oktober 2015 14/10/2015
Ondanks de regen verzamelden een 20-tal sportieve leerlingen voor een mountainbikenamiddag met het Collegeteam. Deze keer fietsten we over tal van uitdagende en leuke veld- en boswegels in en rond Sint-Lievens-Houtem. Vooral de heuveltjes in de buurt van het Cothembos zorgden voor heel wat fietsplezier voor leerlingen van het 1ste tot en met het 6de jaar. Proficiat aan alle deelnemers die als ware flandriens de herfstige weersomstandigheden trotseerden!
 
Projectdag 2015 06/10/2015
Voor de eerstejaars is er niet één projectdag, het zijn er meteen twee! Op 5 en 6 oktober maakten ze op een speelse manier kennis met PISAD, deden ze een wandeling langs de politie gekoppeld aan een detectiveverhaal en maakten ze kennis met het JAC, Jeugd Advies Centrum. De bedoeling van de projectdagen, niet alleen voor de eerstejaars uiteraard, is het versterken van de groepsgeest. Voor de leerlingen van het eerste is er dus ook een workshop pestpreventie. De tweede projectdag brengen de leerlingen door in De Helix in Geraardsbergen, een vormingscentrum voor natuur- en milieueducatie van de Vlaamse Overheid.

 
Sportdag 2015 01/10/2015
Op donderdag 1 oktober was alles toch wel anders dan anders op campus Bevegem. Tijd voor de jaarlijkse sportdag! En nog wel onder een stralende zon ...
Voor de eerstejaars speelde alles zich af in en om de Bevegemse Vijvers, indoor en outdoor. Op het gevarieerde programma: badminton, dans, freerunning, trampolinespringen, ropeskipping, een opdrachtentocht en 'al met de bal'.
 
SVS - Vlaamse veldloopweek! 28/09/2015 at 9:12
Sport is een feest! Dat is ook nu weer gebleken. Al wie op woensdag 23 september was afgezakt naar de Bevegemse Vijvers mocht mee genieten van een waarlijk sportfestijn! De zon en heel veel van onze leerlingen waren van de partij om het beste van zichzelf te geven. Samen genieten van "de cross", een appeltje voor de dorst en de randanimatie! Zo vliegt de woensdagnamiddag op een aangename manier voorbij. Bedankt voor jullie talrijke opkomst en enthousiaste aanwezigheid! Ons sportief jaar is goed gestart! Jullie waren geweldig! Geniet mee van de foto's.

Infoavond 'studeren in het buitenland' 22/09/2015
Dinsdag 22 september 2015 had  het OLV-college campus Bevegem afspraak met het buitenland. 
Geert Baekelandt, lid van de ouderraad en voorzitter van de oud-leerlingenbond op campus Bevegem, is beroepshalve verantwoordelijk voor de internationale relaties aan de Hogeschool  Gent. Hij gaf een boeiende uiteenzetting over Erasmusprogramma’s, uitwisselingen, studie- en stagemobiliteiten voor studenten en docenten. 
Wat zijn de mogelijkheden ? Welke zijn de valkuilen ? 
Een leerrijke en deskundige presentatie over alle aspecten van studeren over de grenzen heen.
 
Fietstraining Collegeteam - woensdag 9 september 2015 09/09/2015
Een nieuw schooljaar, een nieuw ‘Collegeteam’. Vanaf dit jaar verwelkomen we met veel plezier ook enkele eerstejaars die, samen met leerlingen uit de hogere leerjaren, graag een sportieve namiddag beleven. Meteen ook een welgemeende proficiat aan Yelena Hostens uit 1 Latijn D, die deze fietstraining over een overwegend vlak parcours van ca 50 km. zonder al te veel moeite in een mooi tempo afwerkte.