Inschrijvingen Ouderraad

 
Kangoeroewedstrijd 02/06/2016
Op donderdag 14 april namen 269 leerlingen uit de eerste graad van campus Bevegem deel aan de Kangoeroewedstrijd, een reken-, denk-, en puzzelwedstrijd.
Aan de editie Wallabie 2016 hebben 38085 leerlingen uit 373 verschillende scholen in Vlaanderen deelgenomen. Zes leerlingen van onze school behaalden een provincieprijs, een prijs voor de beste deelnemende leerlingen binnen de provincie Oost-Vlaanderen. Bovendien behaalde Eline Killemaes uit het 2de jaar de derde primusprijs, een prijs voor de allerbeste deelnemende leerlingen over heel Vlaanderen! Een ware topprestatie, proficiat aan Eline!
 
EF Challenge 25/05/2016
Voor het eerst ooit heeft een Belg de EF Challenge gewonnen! Niemand minder dan Britt van der Sijpt zal in augustus reizen naar Rio de Janeiro, Brazilië om het Youth Leadership Forum 2016 bij te wonen, samen met de 29 andere winnaars van over de hele wereld. Hartelijk gefeliciteerd Britt! 
 
We survived! 25/05/2016
Het minste dat je kan zeggen....Op woensdag 25 mei namen 32 leerlingen uit de derde graad en 5 leerkrachten van onze school deel aan de Survival Trophy in de Blaarmeersen te Gent. Voor onze school is dit het 3de jaar dat we deelnemen.
 
Een rockzanger vertelt en ... onze zesdes luisteren ademloos. 17/05/2016
Punk en rock, een thema dat aan bod komt in de les esthetica. Wie kan daar beter over vertellen dan de rockzanger zelf. Guy Swinnen sprak met heel veel enthousiasme over zijn leven en werk in de ruige wereld van de rock. Als peter van het project ‘Te gek?!’ bracht hij eveneens zijn verhaal over zijn depressie en speelde tussendoor een aantal liedjes van The Scabs.
 
Triatlon 13/05/2016
Op vrijdag 13 mei vond er voor de leerlingen van 3 en 4 Wetenschappen-sport een sprinttriatlon plaats. Na 400 meter zwemmen, 15 km fietsen en 4,5 km lopen behaalden Charles Goossens en Amber Landrieu de overwinning. Proficiat aan alle leerlingen die deze sportieve uitdaging op het pittige parcours tot een goed einde brachten.