Lichamelijke Opvoeding

 

Cadettenploeg provinciaal kampioen basketbal! 24/11/2016
Lees meer...

Schitterend Basketbal! 05/11/2016
Ons schooljaar draait al een tijdje op volle toeren en zo ook de buitenschoolse sportactiviteiten! Na de veldloop en het loopevenement eind september puilde oktober uit van de schitterende basketbalwedstrijden. De jongens van de 2de graad wisten zich te plaatsen voor de 2de ronde van basketbal cadetten die zal doorgaan op woensdag 9/11/2016. De jongens van de 3de graad hebben feilloos de eerste 2 ronden doorstaan en plaatsten zich voor de 3de ronde. Deze zal doorgaan op woensdag 16/11/2016. De scholierenploeg bestaat niet enkel uit jongens van campus Bevegem. Samen met leeftijdsgenoten van campus Grotenberge (en zelfs eens met een jongere medeleerling) stootten ze door tot deze 3de ronde. Menig scheidsrechter was onder de indruk van hun mooie techniek en hun fair-play. Geniet van de beelden van de 2de ronde! We kijken uit naar het vervolg!vicekampioen SVS minivoetbaltornooi 17/02/2016
De cadettenploeg meisjes kroonden zich op 17.02.2016 tot vicekampioen van Oost-Vlaanderen in het SVS minivoetbaltornooi.  
Op de foto: staand: Julie Lenssens, Pauline Wylleman, Febe Goossens ; zittend: Luna Martens, Anke Vermeulen ; niet op de foto: Jelena Hostens.
 


Minivoetbal 04/02/2016 at 10:51
Op woensdagmiddag 27 januari namen onze meisjes van de eerste graad deel aan de provinciale SVS-ontmoeting "minivoetbal” in Don Bosco Zwijnaarde. Dat onze voetballende meisjes heel wat in hun mars hebben op regionaal niveau, wisten we al. Nu weerden ze zich kranig op provinciaal vlak onder leiding van hun coach dhr. D. Van Damme.
Proficiat met de geleverde prestatie!
 

Langlauf 2016 21/01/2016
Bekijk de foto's...

Woensdagnamiddag = sportnamiddag 25/11/2015
Dit was ook zo voor de leerlingen van de eerste graad die onze school verdedigden op het SVS unihock-tornooi.
De eerste- en tweedejaars hebben zich ten volle kunnen uitleven in de spannende unihockey-wedstrijden. De meisjes hebben zich kranig geweerd en ook de jongens hebben zich niet laten onderuit vegen! Het was een plezier om mee te doen en om naar te kijken!
Proficiat aan alle sportieve deelnemers! Op naar onze volgende uitdaging!
 

SVS - Vlaamse veldloopweek! 28/09/2015 at 9:12
Sport is een feest! Dat is ook nu weer gebleken. Al wie op woensdag 23 september was afgezakt naar de Bevegemse Vijvers mocht mee genieten van een waarlijk sportfestijn! De zon en heel veel van onze leerlingen waren van de partij om het beste van zichzelf te geven. Samen genieten van "de cross", een appeltje voor de dorst en de randanimatie! Zo vliegt de woensdagnamiddag op een aangename manier voorbij. Bedankt voor jullie talrijke opkomst en enthousiaste aanwezigheid! Ons sportief jaar is goed gestart! Jullie waren geweldig! Geniet mee van de foto's.


Atletiekmeeting Zottegem 29/05/2015
Vrijdag 29 mei hebben 117 leerlingen van onze school deelgenomen aan de jaarlijkse atletiekmeeting tussen verscheidene scholen uit Zottegem en Herzele. Hierbij hebben we een schitterende prestatie neergezet zowel bij de jongens als bij de meisjes. We hebben tal van medailles binnengehaald en een monsterscore aan punten samen gesprokkeld, soms onder barre weersomstandigheden. Proficiat en dank aan alle deelnemers!
 

Survival Trophy 2015 22/05/2015
Woensdag 20 mei hebben 56 leerlingen uit de derde graad en 4 leerkrachten deelgenomen aan de 2de editie van de survival trophy in Hofstade. Proficiat aan allen! Net zoals vorig jaar viel 's ochtends de regen met bakken uit de lucht en net zoals vorig jaar klaarde de hemel open en verscheen de zon. Lopen, springen, klauteren, glijden, kruipen... en dit over een afstand van 5km door de bossen, het zand en de modder. Zaaaalig! Proficiat aan alle deelnemers. De snelste jongensploeg behaalde een tweede plaats, de snelste meisjesploeg plaatste zich als vijfde. We kijken al uit naar volgend jaar! Geniet ook mee van de foto's...

SVS-atletiekwedstrijd Oordegem 06/05/2015
Bekijk de resultaten...

SVS Basketbal competitie miniemen 24/04/2015
In januari begin dit jaar wisten onze miniemen zich met volle overtuiging te plaatsen voor de kwartfinale van het basketbal op Vlaams niveau. Deze kwartfinale ging door op woensdag 22 april in Mechelen. Ook hier gingen ze als een pletwals over de tegenstanders en veroverden een plaats in de halve finale.
In de halve finale hebben ze schitterend gespeeld en zich kranig geweerd. 
Zo hebben ze een welverdiende 3de plaats behaald op Vlaams niveau. 
Proficiat jongens! Op naar volgend jaar!
 

Woensdagnamiddag - sportnamiddag 17/03/2015
Onze school bruist van de energie en activiteiten. De tijd vliegt, als je je amuseert, bijvoorbeeld door naar voetbal te kijken...of te spelen. 2 ploegen uit de derde graad hebben op woensdag 4 maart deelgenomen aan het SVS-minivoetbaltornooi. Ze hebben gezorgd voor een namiddag gevuld met voetbal van de bovenste plank! Alle 9 ploegen (afkomstig van 5 Zottegemse scholen) waren aan elkaar gewaagd. We hebben gespeeld...en we hebben een plaats in de finale gewonnen! Op woensdag 22 april mogen we dus met 5 teams naar de halve finale!
Proficiat en dank u aan al onze spelers! Geniet mee van enkele sfeer/actiebeelden.