Portaalsite OLVC
Campus Bevegem Campus Centrum Campus Grotenberge

Oud-leerlingenbond


In 1990 groeide het idee bij enkele leerkrachten van onze school om de band met de afgestudeerde leerlingen levende te houden. De oud-leerlingenbond was een feit en datzelfde jaar nog vond de eerste oud-leerlingenavond met succes plaats.

Ondertussen is de oud-leerlingenbond uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het College.
Ieder jaar vinden er zelfs twee reünies plaats, één in november - voor de alumni die dan 5, 10, 15, 20, ... jaar afgestudeerd zijn - en één na de krokusvakantie - voor de oud-leerlingen uit de laatste vier afstudeerjaren.

Deze reünies zijn een uitgelezen kans om herinneringen op te halen en bij te praten. Wij hopen u dan ook op deze reünies te mogen verwelkomen. En vergeet dan zeker niet af te spreken met uw klasgenoten. Tot dan!
Meer info omtrent een komende oud-leerlingenavond kan u steeds terugvinden via 'Activiteiten - Oud-leerlingen'

Oproep:
Bent u een oud-leerling van onze school en voelt u zich geroepen om als contactpersoon op te treden voor uw vroegere klas? Stuur ons dan gerust een mailtje met uw gegevens.

U kan zich als oud-leerling ook altijd inschrijven op onze mailinglijst. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten en blijft ons adressenbestand up-to-date.

Voor meer informatie kan u terecht op bestuurolb@bevegem.olvcollege.be.


Stefaan De Langhe
Ooststraat 44
9620 Zottegem
09 360 13 07
 
Directeur
Geert Baekelandt
Traveins 97
9620 Zottegem
09 360 79 03
 
Voorzitter oud-leerlingenbond

 
 
Foto bestuur oud-leerlingenbond (v.l.n.r.)
Guido De Staerke, Jan De Clercq, Stefan Pien, Frederik Droesbeke, Geert Busschop (schatbewaarder), Maaike Van Liefde, Hans De Four, Geert Baekelandt (voorzitter), Peter Gosseye, Cecile Pauwels, Stefaan De Langhe (directeur), Nicole Courtyn en Koen Petit. 
 
Niet op de foto: Kristine Braeckman (adjunct-directeur).

In memoriam
 
 
 
 

Print deze pagina
Alle rechten voorbehouden | Onze-Lieve-Vrouwcollege - Zottegem © 2015 | Powered by eFORUM