Bereikbaarheid

Je kan onze school het vlotst bereiken met de auto of het openbaar vervoer op volgende manier:

Auto
Wegbeschrijving naar O.-L.-Vrouwcollege campus Bevegem.
 
Vanuit Gent kom je naar Zottegem-Bevegem via de E40 afrit Wetteren. Daar neem je de N42 richting Zottegem-Geraardsbergen. Aan de 5de lichten sla je rechts af richting Grotenberge. Ongeveer 100 meter verder steek je de Genstesteenweg over. Blijf die weg volgen tot beneden en neem aan het tankstation de straat links. Dit is de Kollegestraat. Volg tot aan de bocht van 90 graden, vanaf daar bent u in de Ooststraat.
De ingang en het onthaal van de school bevinden zich onmiddellijk rechts op je weg, nummer 44.
 
Vanuit Kortrijk (E17) neem je aan de verkeerswisselaar in Zwijnaarde de E40 richting Brussel en kom je naar Zottegem-Bevegem via de E40 afrit Wetteren. Daar neem je de N42 richting Zottegem-Geraardsbergen. Aan de 5de lichten sla je rechts af richting Grotenberge. Ongeveer 100 meter verder steek je de Genstesteenweg over. Blijf die weg volgen tot beneden en neem aan het tankstation de straat links. Dit is de Kollegestraat. Volg tot aan de bocht van 90 graden, vanaf daar bent u in de Ooststraat.
De ingang en het onthaal van de school bevinden zich onmiddellijk rechts op je weg, nummer 44.
 
Vanuit Brussel neem je de E40 afrit Erpe-Mere. Daar neem je richting Zottegem - Oudenaarde. Je rijdt over Burst, Borsbeke, Herzele, Hillegem tot aan de 4de lichten (kruispunt De Vos – groot kruispunt Gent-Zottegem – Aalst-Oudenaarde). Daar neem je links richting Geraardsbergen (N42) (een viervaksbaan). Bij de tweede lichten sla je rechts af naar Grotenberge. Ongeveer 100 meter verder steek je de Genstesteenweg over. Blijf die weg volgen tot beneden en neem aan het tankstation de straat links. Dit is de Kollegestraat. Volg tot aan de bocht van 90 graden, vanaf daar bent u in de Ooststraat.
De ingang en het onthaal van de school bevinden zich onmiddellijk rechts op je weg, nummer 44.
 
[top]


Trein
Onze school is gelegen op 3 minuten wandelafstand van het station Zottegem, waar ook de mogelijkheid is de bus te nemen.
Meer info omtrent dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be
 
NMBS
Dienstregelingen Internationaal Reizigersverkeer
 
De Lijn
De Lijn
 
[top]